Gyermekbarát nyaralás

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Gyermekbarát lakókocsis nyaralás Horvátországban Rab-szigeten a San Marino kempingben

Lopar városka körülöleli a híres Paradicsom partot (Rajska plaza horvátul), melynek kuriózuma a természetes finom homokos part . A homokos aljzaton nem élnek meg a szúró, bökő tengeri állatkák (tengeri sün, csillag), így ezen a 2 km hosszú partszakaszon nem kell fürdőcipőt viselni. A tenger nagyon lassan mélyül, ezáltal lett a kisgyermekes családok egyik kedvenc nyaralóhelye. A felnőttek számára is remek kikapcsolódást nyújt a családi homokvár építés, különleges építmények születnek nap végére.

A kempingben számtalan játszótér található, a part mentén is, illetve a parttól távolabb is. A legnagyobb és egyben legújabb játszótér az Impy Parkban kapott helyet: kalózhajó, mászóka, hinta, stb. Az Impy Parkban minden este 19:30-tól kezdődnek a gyermekprogramok, közös ének, tánc, mini disco és vetélkedő játékok animátorok irányításával,zsonglőr és bohócelőadás.

Az Impy Clubban a kemping fedett, zárt, klímás játszóházában egész nap programokkal várják a gyermekeket, ahol gyermekmegőrző is üzemel. A játszóház igénybevétele ingyenes.

Minden nap délelőtt és délután a parton, a sekély vízben hangulatos vízi zoomba várja a mozogni vágyókat. A parton van standröplabda pálya is, a Luna park mellett focipálya, teniszpálya, minigolf.

Aki teheti ne hagyja otthon a rollert, biciklit, görkorcsolyát, kismotort, a kemping területén belül kiválóan lehet száguldozni.

A parti sétányon eljutunk a Luna Parkba, mely a gyermekek nagy kedvence, kiváló esti program az egész családnak. Trambulin, kisvasút, légvárak, járművek, játékgépek, sok finomság, bazársor, stb várja késő estig a piciket és nagyokat egyaránt.

Hatalmas vizes óriáscsúszda várja a nagyobbakat a hegy lábánál.

A kempingben gondoltak a legkisebbekre is, a mosdók nagy részét felszerelték baba fürdetővel, pelenkázóval, sőt helyet kapott az ovis korosztály részére kialakított gyermek toalett és zuhany.

gyermekbarát nyaralás rab sziget lopar

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Comments are closed.