A lakókocsikról

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Lakókocsikról, Rab szigeten a San Marino kempingben.

A telepített lakókocsik  Rab-szigeten, a San Marino Kempingben, kellemes környezetben találhatóak és teljesen felszereltek, hogy az Önök igényeit minden téren kielégítsék.
A kemping területén bolt, pékség, zöldséges, hentes, kávézók, éttermek, játszóterek vannak.

 A 6 db klímás lakókocsi egymás melletti parcellákon, a II. zónában van telepítve, a lenti térképen látható elrendezésben. A tengerparthoz kb 50 métert kell sétálni, a legközelebbi vizesblokk kb. 30 méterre található.

A lakókocsik többsége (3., 4., 5., 6. számú kocsik II. árkategória) 4+1 fő kényelmes elhelyezését biztosítja, két egymástól elkülönített dupla ágy ad lehetőséget a pihenésre, de némelyik lakókocsiban emeletes ágy és egy dupla ágy található. Az ágyak mérete gyárilag különböző, az egyik mindig picit szélesebb, a másik keskenyebb. Ezen lakókocsik elősátrában 1 db pótágy került elhelyezésre.

Az 1. és a 2.számú extra nagy méretű (I.árkategória) lakókocsik lehetőséget nyújtanak igazán nagy családok, baráti társaságok kényelmes elhelyezésére is, mivel ebben a lakókocsiban 6 felnőtt és 3 (12 éven aluli) gyermek részére vannak kialakítva a fekhelyek.

Vendégeinknek ágyneműhuzatot, lepedőt és konyharuhát kell hozniuk.
Autóval a lakókocsik mellett ingyenesen parkolhatnak, ezt a bérleti díj tartalmazza.

Az elősátorban van lehetőség főzésre, étkezésre. Itt található a főzőpult villanyfőzőlapokkal, mikro sütő, hűtőszekrény. A lakókocsik étkezésre, főzésre teljesen felszereltek. A pontos és részletes felszereltségi listát /Leltárívet/ minden Vendégünk utazás előtt 2-3 héttel megkapja, a csomagolás megkönnyítése céljából. Kérjük a Bérleti Szerződés ide vonatkozó részeinek betartását!

A járművek  egymás mellett helyezkednek el, így lehetőség van nagyobb társaságok, családok közeli elhelyezésére. A lakókocsik között elválasztó sáv lett kialakítva, biztosítva ezzel valamelyest Vendégeink intimitását.

Kérjük Vendégeinket, hogy háziállatot ne hozzanak magukkal!

Turnusváltás minden vasárnap.
A lakókocsikat 14:00 órától lehet elfoglalni az érkezés napján, távozáskor pedig kitakarítva 10:00 óráig kell leadni a kulcsot a Recepción az ottani fizetés alkalmával.

Ha minden információt megkaptak, kattintsanak az Árajánlatkérés menüpontra vagy írjanak e-mailt a megadott címre!
Ha van még kérdésük, kérésük hívjanak bizalommal, segítek!

2018-ban a kocsik Új helye!!

rab-sziget-lopar-dominitours-1

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Comments are closed.