San Marino Kemping

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

San Marino Kemping Rab-sziget Lopar

A San Marino**** kemping Rab szigeten, Lopar városban közvetlenül a tengerparton, a Paradicsom-parton található. Az Adriai-tenger egyik leghíresebb strandja a 2 km hosszú Paradicsom-part, egy csodálatos, “paradicsomi” homokos tengerpart számos szolgáltatással: éttermekkel, bárokkal, sportolási lehetőségekkel.

Az ország legfinomabb homokja, sekély, kristálytiszta víz várja a tengerpartok szerelmeseit. A tenger hőmérséklete itt igen kellemes: a nyári hónapokban a 28 fokot is elérheti. A strandot övező, nagyon szépen zöldellő erdei fenyők védelmet adnak a partnak, és árnyékot a kempingben nyaralóknak. Ezek miatt a strand kisgyermekes családok, idősebbek, és kezdő úszók számára nagyon ideális.

A lakókocsik kb 50 méterre találhatók a tengerparttól.

A nyaralók kényelmét szolgálja a több, egymáshoz közeli vizesblokk, ahol külön helyiségben van lehetőség mosogatásra, ruhamosásra, tisztálkodásra, sőt autómosó területek is el vannak különítve! A zuhanyzókat folyamatosan takarítják, és még a legkisebbekre is gondoltak, van pelenkázóhelyiség, baba fürdető, és az ovis korosztálynak pedig mini zuhanyzó, mini toalettel.

A San Marino kemping számos szórakozási lehetőséget nyújt: foci, kosárlabda, jet-ski, tenisz, minigolf, strandröplabda, óriás csúszda, vidámpark, játszótér a legkisebbeknek, stb. A rendkívül jól felszerelt kempingben többek között működik  élelmiszerbolt, hangulatos kávézó, pizzeria, fagyizó, pénzváltó és butikok is, a kempingtől pár száz méterre a Konzum nagy bevásárló központ.

San Marino kemping Rab-sziget

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr

Comments are closed.